Anamayin dogodek

Yoga, Shine & Dine: Anamaya x Goingplant

Yoga, Shine & Dine: Anamaya x Goingplant

SPROSTITEV OB SONČNEM ZAHODU, OKUSNA VEGANSKA HRANA, VINO IN OGENJ

Midve v življenju obožujeva res veliko stvari. Če bi morali sestaviti spisek, bi verjetno šel v nedogled. Ampak veš v čem pa res uživava?
V toplih, prijetnih poletnih večerih. Ob dolgem dnevu in sončnih zahodih. Ob nežnem poletnem vetrcu, zvokih narave, prasketanju ognja, ob soju poletnih lučk in v zvezdah, ki sijejo iz neba. Pa ob okusni, zdravi, polnovredni hrani. In polnih juicy okusih zelenjave iz domačega vrta.
Odločili sva se, da vse užitke, v katerih uživava tudi midve, združiva skupaj. Zato ti danes predstavljava nov ekskluzivni dogodek, YOGA, SHINE & DINE!
Je opis pritegnil tudi tvojo pozornost? Potem beri dalje…
Dogodek bo potekal na prostem, pod krošnjami dreves, kjer se bomo sprostili z nežnim raztezanjem, samomasažnimi tehnikami in se prepustili gibanju svojega telesa, v objemu zlate sončne svetlobe in žvrgolenju ptičk.
Po jogi te čaka še dodatna sprostitev ob sveži ter kvalitetni mediteranski hrani, ob kateri bodo zadrhtele tudi tvoje brbončice in vrjemi mi, tudi tvoje telo ti bo za to zelo hvaležno. Po želji si boš lahko privoščil/a še kozarček kvalitetnega lokalnega vina, kar bo dodalo piko na i celotni izkušnji. Na koncu boš čutil/a samo še zadovoljstvo, užitek in hvaležnost, da si si vzel/a čas zase in naredil/a nekaj dobrega za svojo dušo in telo.

Dovoli, da te z velikim veseljem povabiva na unikaten dogodek YOGA, SHINE & DINE, ki sva ga ustvarili ZATE, z veliko željo, da dan zaključiš zavestno, umirjeno in z nasmehom na obrazu. Dovoli, da ti pokaževa kaj se zgodi, ko si vzameš čas zase, si nežno pretegneš svoje telo, se zahvališ naravi, ki te obdaja in obenem razvajaš še svoje brbončice, s hrano, ki nahrani in pozdravi tvoje telo. Ja, ko si dovoliš vzeti čas zase in ob tem še uživaš, potem se spremeni tudi odnos do življenja. Zato te z največjim veseljem vabiva, da se pridružiš najinemu drugemu ekskluzivnemu večernemu dogodku JOGA, SHINE & DINE, kjer je čas namenjen samo tebi, ki ljubiš užitek, kvalitetno hrano, jogo in skrb za telo. Dogodek je namenjen vsem, ki uživate v dobri hrani in jogi. Tako, začetnikom, kot zvestim jogijskim navdušencem. Vsa hrana bo veganska.

Midve že komaj čakava, da zasijemo skupaj.

Anja in Tjaša

Potek dogodka:

18.30 – 19.00dobrodošlica in prvi grižljaji
19.00 -20.30svoboda giba, joga in samomasažne tehnike v zlati svetlobi sončnega zahoda
20.30okusna veganska večerja v mediteranskem stilu, po želji okušanje kvalitetnega lokalnega vina in druženje ob ognju pod zvezdami

Kje: Brežice

Kdaj: četrtek, 21.07., ob 18.30

Invensticija vate:

EARLY BIRD

39
eur
do 18.7.

REDNA CENA

49
eur
po 18.7.
Yoga, Shine & Dine: Anamaya x Goingplant

Četrtek, 21.07., 18.30 - 21.00

Pridruži se na dogodku!

    Ime:


    Priimek:


    E-mail:


    Plačilo:


    Posebne želje: