Nekaj malega o meni

Sem Anja in moja inspiracija od nekdaj so potovanja, saj me ta vedno znova navdihujejo, mi vračajo svežino, dajejo energijo, širijo poglede, in nenazadnje so me pripeljala tudi do moje strasti, joge. In joga je danes ta, ki me motivira in navdihuje za življenje. Izobraževala sem se v Sloveniji in v tujini. Jogijsko znanje sem pridobivala v Indiji in postala mednarodna učiteljica joge, v Sloveniji pa sem končala certifikat joge obraza in bioritemske ure pri Savini Atai in Mantaku Chia in se udeležila mnogih drugih tečajev.

 Veliko sem raziskovala, pa ne samo mnogih krajev sveta, temveč tudi kulturo, vse možne oblike joge, stile učenja, naše telo in nenazadnje tudi sebe. Vso znanje, ki ga odkrivam me iskreno impresionira, navdušena sem nad našim neverjetnim telesom in rada bi, da se naučimo kako imeti radi sami sebe, kako skozi jogijsko znanje in starodavne tradicionalne prakse odkriti svojo notranjo moč, sprejeti sebe takšne kot smo in se naučimo uživati in polno zaužiti moč sedanjega trenutka.

Ker se učenje in raziskovanje nikoli ne konča, nadaljujem svojo pot, obenem pa delčke znanja z ljubeznijo predajam naprej v svojem joga studiu, pod imenom Anamaya, ki sem ga lani odprla v Brežicah. Zagovarjam, da lepota prihaja od znotraj navzven, zato so tudi moje ure zasnovane na ta način. Pridruži se mi in skozi jogo odkrij sebe, svoje telo in svojo notranjost.  Sej veš, ne moreš vedno obvladovati kaj se dogaja okoli tebe, lahko pa vedno poskrbiš za svoj notranji mir.

Opravljeni tečaji in izobraževanja