Joga v Studiu

V studiu Anamaya je joga naš vodnik do uravnoteženosti uma, duha in telesa. Hitenje vsakdana puščamo na blazini, dih umirjamo z dihalnimi vajami, glavo praznimo z dobro družbo, moderen ambient pa omogoča, da si odpočijejo tudi naše oči.

V studiu so na voljo različne stopnje in stili joge, zato lahko izbereš prakso, ki najbolj ustreza tvojemu telesu.

Center La Vie, Kostanjevica na Krki

Joga za začetnike

Popoln uvod v svet joge za vse starosti, sposobnosti in stopnje izkušenj. Na strukturiran, progresiven način gradimo na razumevanju in znanju o jogijskih položajih, poravnavi, filozofiji, meditaciji in dihanju, kar je ključnega pomena za začetnike.

Redno obiskovanje prakse je zaželjeno, saj lahko le z disciplino postavimo trdne temlje za zdravo, vseživljenjsko prakso joge in zadovoljno telo. 

Studio anamaya, brežice

Power Vinyasa Flow

Dinamičen stil joge, v katerem združujemo zavestno gibanje, dihanje  in prehode s statičnim držanjem jogijskih položajev. Postopoma gradimo na sekvenci, ki je skrbno izbrana, da pridemo do glavne asane prakse, tako imenovane “pick pose”. 

Vsaka praksa obsega dihalne tehnike za lajšanje stresa, sprostitev, meditacijo in mantre. Praksa ni primerna za popolne začetnike.

Studio anamaya, brežice

Vinyasa Flow

Dinamičen stil joge, kjer gradimo na stabilnosti, mobilnosti, moči, ravnovesju. Skozi prakso združujemo zavestno gibanje in dihanje, in na dinamičen način gradimo na sekvenci. Skozi prakso spoznavamo naše telo in se učimo poslušati sebe. 

Za konec sprostimo naš  živči sistem, da se popolnoma sprosti in telo pripravimo na sladek spanec. Praksa ni primerna za popolne začetnike.

Studio anamaya, brežice

Mindful flow

Nežna praksa, ki je namenjena bolj počasnemu, zavestnemu gibanju, po želji kar z zaprtimi očmi. Naš namen je, da se res osredotočimo na zavesten gib, in opazimo občutke v telesu. Poleg tega si vzamemo čas, da opazimo občutje, se ga zavemo in sprejmemo. Gibe prilagodimo našemu telesu in sproščanju tenzij. 

Praksa je namenjena počasnemu gibu in popolni sprostitivi, ki jo zaključimo z daljšo meditacijo, mantrami, dihalnimi vajami in samomasažnimi tehnikami.  Primerna je za vse.

Center La Vie & STUDIO anamaya

Anti-stress yoga flow

Holistična praksa, pri kateri odkrivamo tehnike za sprostitev živčnega sistema, ter prepletamo različna znanja pranayame, meditacije, restorativne, yin yoge, somatskih vaj in vaj iz tradicionalne Kitajske medicine. Spoznavamo nabor jogisjkih asan, ki poskrbijo, da se nas živčni sistem nahrani in uravnovesi.

Prakso zaključimo z  daljšo meditacijo ali joga nidro ter se pripravimo na kvaliteten spanec. Pričakuješ  lahko več miru in tišine, primerna je za vsakogar, ki si želi popolne sprostitve.

Studio anamaya, brežice

Joga za moške

Starodavno tradicionalno znanje, ki temelji na poznavanju telesnih položajev Ananda Marga “Asan”, ki temeljijo na nadzoru in pravilnemu ustvarjanju hormonov, pozitivno vplivajo na naše telo in duha, da lahko bolje vibriramo z našim okoljem. 

Prav tako krepimo naš mentalni nadzor v stresnih situacijah, stres pa sproščamo z uporabo dihalnih tehnik. Vadbo vodi Carlos, z več kot 20-letnimi izkušnjami na področju yoge, fitnesa in različnih borilnih veščin.

Torek

FUNKCIONALNI TRENING

POWER VINYASA FLOW

VINYASA FLOW

Sreda

VINYASA FLOW

JOGA ZA ZAČETNIKE (LA VIE)

ANTI-STRESS JOGA (LA VIE)

Četrtek

FUNKCIONALNI TRENING

MINDFUL FLOW

ANTI-STRESS JOGA

Petek

MINDUL FLOW

Izven rednega urnika se lahko dogovorimo tudi za individualne ure joge ali osebne treninge.

Joga za otroke

poteka enkrat mesečno na dveh lokacijah

Današnji otroci živijo v hitro razvijajočem se tempu življenja, s polno zasedenimi starši, pritiski, video igrami, trgovskimi centri in tekmovalnimi športi. Niti predstavljamo si ne kako stresno je vse za njih.

Joga v zgodnjem otroštvu s telesnimi položaji spodbuja pozitivno samopodobo in zavedanje telesa. Fizično  povečuje gibljivost, moč, koordinacijo, hkrati pa se poveča njihova koncentracija, mirnost in sproščenost.

Cenik Joga & Joga Obraza

3-mesečna karta Anamaya Membership (1x tedensko)

140€

3-mesečna karta Anamaya Membership (2x tedensko)

240€

Enkratni obisk joge v studiu

13€

Joga za otroke (En ali trije obiski)

15€ ali 35€

Individualna ura joge (60 min)

35€

Paket individualnih ur (10x 60 min)

300€

Individualna ura joge obraza in svetovanje (60 min)

45€

Paket individualnih ur joge obraza (60 min x 10)

400€