ONLINE PROGRAM

Temelji joge

12-tedenski začetni tečaj

Medtem, ko se lenobni poletni dnevi počasi bližajo koncu, a se tudi ti potihem vsaj malo veseliš jeseni in svežih začetkov? A si kdaj v zadnjih dnevih pomislil/a, da je čas, da zaštartaš z nečim popolnoma novim, nečim, kar te mogoče vrže iz cone udobja?

Predstavljam ti nekaj, s čimer ti priporočam, da začneš letošnjo jesen. To je 12-tedenski program joge, ki je primeren za vse – za tiste, ki o jogi nimate pojma, pa vas potihem vseeno zanima, pa tudi za tiste že zveste joginije, ki veste, da se znanje in praksa lažje gradi na res trdnih osnovah.

19.9. - 18.12.2022

Več o programu

Tale spletni programček je popoln uvod v to, kaj joga je, kako razviti lastno prakso in osvojiti osnovne elemente vključno z dihanjem, meditacijo, asanami (položaji) in povezavo uma in telesa.​​​​​​​

​​​​​​​To je varen prostor, ki je odprt za VSE in bo vključeval razpravo o prednostih joge in njeni filozofiji, nežnega gibanja in povezave z dihanjem.

Kaj praviš, da začenemo kar od samega začetka? Na strukturiran način, počasi in korak za korakom bomo zgradili razumevanje in znanje o jogi, ki je ključnega pomena za začetnike. Tudi če jogo prakticiraš že dlje časa, je moje mnenje, da od vsakega programa, pa naj bo še tako osnoven, vedno dobiš prav tisto, kar v danem trenutku potrebuješ.

Kaj lahko pričakujem?

Začetnem tečaj joge bo trajal 12 tednov, vsak teden pa bomo razčlenili temeljne elemente joge, da bo razumevanje enostavno in praksa v užitek in sprostitev. Naučili se bomo temelje filozofije joge, kaj je dih ih in kako izkoristiti njegov polni potencial za izboljšanje kakovosti vsakdanjega življenja. Prav tako bomo govorili o meditaciji, temeljnih položajih joge, pozdrav soncu (Surya Namaskar) pa bo po vsej vrjetnosti postal tvoja redna praksa, brez katere dan ne bo več enak.

Potek programa

Program je sestavljen kot kombinacija Facebook prakse v živo (preko zasebne FB skupine) in samostojne vsakodnevne vadbe (po kvalitetnem predposnetem posnetku).

S programom začnemo v ponedeljek, 19.9. in ga zaključimo v nedeljo, 18.12.2022. 

Vadba v živo (preko zasebne FB skupine) bo potekala vsak PONEDELJEK, ob 18. uri zvečer in bo zajemala kratki teorerični del ter jogijsko prakso. Vsaka praksa poteka približno 75 – 90 minut. 

ČAS ZA POČITEK IN OBNOVO

31.10. - 06.11.

Kaj dobiš v programu?

Kaj lahko pričakujem po 12-tednih redne vsakodnevne prakse?

Si zraven? SEM

133 eur (early bird cena do 09.09.2022)

(Kar je manj kot 1.5 eur dnevno, kar pomeni kavica manj na dan. 5-min praksa joge pa da veliko več energije kot skodelica kave. No pa ne samo energije, na bolje se ti bo spremenilo še marsikaj drugega).

177 eur (redna cena po 09.09.)

(Možnost je tudi plačilo na 3 obroke (3 x 49 /65 eur) – za več informacij piši na info@anamayayoga.si)