PROGRAM

Temelji joge

12-tedenski začetni tečaj

12-tedenski začetni tečaj joge, ki je primeren za vse in kjer bomo na strukturiran način, počasi in korak za korakom bomo zgradili razumevanje in znanje o jogi, ki je ključnega pomena za začetnike.

Začetni tečaj TEMELJI JOGE je popoln uvod v to, kaj joga je, kako razviti lastno prakso in osvojiti osnovne elemente vključno z dihanjem, meditacijo, asanami (položaji) in povezavo uma in telesa.​​​​​​​

​​​​​​​To je varen, intimen prostor, zato so mesta omejena. Zaradi kakovosti prakse, bo skupina butična, prakse pa bodo vključevale tako teoretičen, kot tudi praktičen del.

21.9. - 14.12.2022

Več o programu

Kaj lahko pričakujem?

Začetni tečaj joge bo trajal 12 tednov, vsak teden pa bomo razčlenili temeljne elemente joge, da bo razumevanje enostavno in praksa v užitek in sprostitev. Naučili se bomo temelje filozofije joge, kaj je dih ih in kako izkoristiti njegov polni potencial za izboljšanje kakovosti vsakdanjega življenja. Prav tako bomo govorili o meditaciji, temeljnih položajih joge, pozdrav soncu (Surya Namaskar) pa bo po vsej vrjetnosti postal tvoja redna praksa, brez katere dan ne bo več enak.

Potek programa

Program je sestavljen kot kombinacija prakse v živo (enkrat tedensko v studiu) in po želji samostojne vsakodnevne vadbe (po kvalitetnem predposnetem posnetku).

Kaj dobiš, če se včlaniš v začetni tečaj?

Kaj lahko pričakujem po 12-tednih redne vsakodnevne prakse?

Kaj se zgodi, če se kakšne prakse v živo ne morem udeležiti?

CENA?

144,00 eur

(mesto v intimni butični skupini si zagotoviš s plačilom)