Anamayin dogodek

Šamansko potovanje - Živali Moči (z Davidom)

Šamansko potovanje - Živali Moči (z Davidom)

Žival Moči je duh, energija živali, ki predstavlja določeno živalsko vrsto. Žival moči nam pomaga živeti, nas ohranja zdrave, nam daje notranjo moč in nas poveže s srcem mati Zemlje z izvorno življenjsko energijo. Odvisno od posameznika je katero Žival Moči nosi v sebi in ta energija, frekvenca ga spremlja skozi življenje. Žival Moči je ena in edina od rojstva in skozi življenje in je center v svetu, dimenziji Živalskih vodnikov. Skozi življenje v stresnih situacijah in v neravnovesju delovanja nas samih, se Žival Moči lahko odmakne, zaspi in čaka, da jo zopet prebudimo in se povežemo z njenimi lastnostmi ter nameni. Spremljajo nas tudi Živalski vodniki, ki pa se skozi obdobja spreminjajo. Odvisno je od nas v kašnem življenjskem položaju se znajdemo takšen Živalski vodnik se poveže z nami. Žival Moči vas bo vodila, da boste lahko z veliko večjo močjo ter ljubeznijo živeli svoj dušni namen v tem življenju na mati Zemlji.

Severnoameriški indijanski šamani so imeli dostop do videnja treh svetov. Spodnji svet (nas povezuje vodniki mati Zemlje), Srednji svet (nas povezuje z notranjim vodstvom s Svetim Srcem) ter Zgornji svet (nas povezuje z izven Zemeljskim vodnikom s Sveto dimenzijo – Višji Jaz, Angeli, Vnebovzetni Mojstri,…)

Na dogodku se bomo povezali s svojo izvorno energijo Srca ter potovali ob bobnanju, ki nas poveže v Theta stanje zavesti, najprej v Spodnji svet, kjer boste spoznali svojo Žival Moči ter se povezali z njeno energijo. Nadaljevali bomo v povezavo s trenutnimi Živalskimi vodniki ter potovanje v Zgornji svet kjer se bomo povezali s Svetimi vodniki, Mojstri, ki nas spremljajo skozi življenje. Prosec aktivacije povezovanja bomo zaključili v Srednjem svetu, kjer bomo vse prejeto povezali z notranjim Srcem ter zaživeli nove energije v trenutku življenja.

Dogodek je namenjen vsem, tudi tistim, ki že poznajo skrivnost svoje Živali Moči, saj tako jo bodo dodatno aktivirali. Če začutiš notranji klic, si lepo valjen/ vabljena na dogodek Živali Moči. Hvala Ti se vidimo in uživaj v trenutku.

 

* Pred dogodkom je priporočljivo, da jeste lahkotno hrano ter ne pijete alkohola, da se energije lažje in veliko bolj učinkovito zasidrajo v vaša Bitja.

Šamansko potovanje - Živali Moči (z Davidom)

Petek, 27.05., ob 18h

Pridruži se na dogodku!