Anamayin dogodek

Ritual čuječnost

Mi november poimenujemo kar mesec zate. Mesec, ko je čas, da si vsak od nas vzame več časa zase, se poglobi v telo in si samo dovoli - zaznati. Ker smo mnenja, da se vsi odgovori na vsa vprašanja skrivajo v vsakem posamezniku, in da bi bilo naše življenje boljše, če bi se znali večkrat ustaviti, zaznati in sprostiti, smo se odločili, da najlepše stvari združimo skupaj.

Skodelica toplega ceremonialnega kakava na hladen novembrski večer, platno in barve, zaznavanje, izražanje, sprostitev, zvok amazonskih glasbil in povezovanje. Kako se ti zdi?

Duh kakava je odličen facilitator, poglobi našo povezavo s srcem in s pomočjo njegovega vodstva bomo poslušali, kaj je resnično pomembno za nas, kaj si želimo in kam nas vodi naše srce. Sprostili se bomo skozi zvok amazonskih glasbil, za dodatno poglobitev pa bo poskrbela prav posebna meditacija.

Na kakavovem obredu bo vsak dobil leseno ploščico v velikosti 15*15cm.

Nanjo boš z akrilnimi barvami ustvaril/a svoj simbol, ki ti predstavlja določeno energijo in pomen. Simbol ti pomaga prepoznati, kje si in kam greš, izbral\a si ga boš sam, sam simbol te bo podkrepil pri nameri in prehodu v novo.

Umetnino boš lahko odnesel/a domov in si jo postavil/a nekam na vidno mesto ali na svoj oltar.

Za vse materiale bo poskrbljeno.

Ritual vodimo Carlos Merchan iz Kolumbije, Tjaša Jamnikar in Anja Zorko.

 

Dogodek bo potekal v petek, 17.11., ob 18h uri, in bo trajal do tri ure. Odvijal se bo v prelepem studiu Disini v Ljubljani. Prispevek za dogodek je 47 eur.

 

Prijavo si zagotoviš z izpolnjenim spodnjim obrazcem.

Petek, 17.11.2023

Pridruži se!

    Ime:


    Priimek:


    E-mail:


    Plačilo:


    Posebne želje: