ONLINE PROGRAM

Zdrava ledvica

7.11.2021 - 7.2.2022

Dovoli si počitek brez slabe vesti, zaupaj sama sebi in si dovoliti uživati. V trimesečnem online programu “Zdrava Ledvica” bomo aktivirali ledvica skozi posebne prakse, dihalne tehnike, jogo, samomasažo in vsakodnevnimi rituale,  hkrati pa se znebili globokih podočnjakov, bolečin v spodnjem delu hrbtenice in soočili s svojimi strahovi.

Early Bird Cena

99€ ali 3x35€

Za koga je program?

Za vse, ki se želijo spoznati s 5 elementi po Tradicionalni Kitajski Medicini, v tem programu podrobneje z elementom vode in ledvicami. Za vse, ki jih zanima pomen ledvic v telesu, kako jih v zimskem času okrepiti in razstrupiti s pomočjo jogijskih tehnik, meditacijo, samomasažo in akupresuro. Če želite poskrbeti za svoja ledvica, nahraniti možgane in negovati reproduktivne organe, ter med zimskimi meseci kvalitetno spočiti svoje telo in ga napolniti z energijo je ta program več kot odlična izbira.

Kako poteka program?

Trimesečni program poteka online in je sestavljen iz pred posnetih videov, ki z vami ostanejo za vedno. Skupno boste prejeli kar 22 kratkih joga, dihalnih in ritualnih praks, ki postopoma izidejo vsak ponedeljek in petek. Prejeli boste tudi jutranjo in večerno joga rutino, meditacijo, .pdf knjižico ter koledarček za spremljanje napredka z različnimi kombinacijami vadb. Za vas sem pripravila tudi predavanje o elementu vode, ki bo potekalo v živo preko Zooma, ter mesečne klice z posebnimi rituali iz srca Peruja.

Posebna Early Bird Cena

VELJA LE DO 5.11.2021

Za vse, ki se na online program prijavite pred 5.11.2021, velja posebna early bird cena. Po tem datumu ce cena programa zviša na 120€ oziroma 3 obroke po 45€. Nakup programa se opravi s kartico preko online platforme Stripe. V kolikor bi želeli plačati z direktnim nakazilom na TRR, pošljite sporočilo na naš elektronski naslov.

PREDPOSNETE JOGA PRAKSE IN RITUALI

MEDITACIJA ZA KREPITEV LEDVIC

PDF KNJIŽICA IN KOLEDARČEK

PREDAVANJA V ŽIVO IZ SRCA PERUJA

ZASEBNA FACEBOOK SKUPINA

Potek Programa

November: Anti-Stres

December: Regeneracija

Januar: Aktivacija in krepitev

Zakaj moramo krepiti naša ledvica?

Ledvica so glavni pomlajevalni organ

Kolikor smo mokri; toliko smo mladi. Ledvica predstavljajo element vode, ter skrbijo za tvoj žareč videz, komunikacijo z žlezami, lep ten, bujne lase, ter čvrste kosti. Ko so ledvica topla, živa in aktivna, se tvoj organizem vlaži (kar se odraža v hidrirani koži, ter zdravih sluznicah telesa), ter pospešeno obnavlja.

So tudi neposredno povezana z mehurjem, endokrilnim sistemom, kostnim mozgom, ter našimi reproduktivnimi organi – jih varujejo in energetsko polnijo. Predstavljajo energijo shranjevanja; so trezor tvoje življenjske sile. V trezor pa je potrebno redno shranjevati in dodajati sredstva; sicer se izčrpa; kar se kaže v utrujenosti, šibkosti, brezvoljnosti in krhkemu zdravju. Ko imaš močna ledvica si v stiku s tvojimi svojimi potenciali, pomirjen/a s preteklostjo in osvobojen/a otroških travm.

Zdrava ledvica pomagajo pri:

Prijavite se na program

IN NE ZAMUDITE EARLY BIRD CENE!

Za vse, ki se na online program prijavite pred 5.11.2021, velja posebna early bird cena. Po tem datumu ce cena programa zviša na 120€ oziroma 3 obroke po 45€. Nakup programa se opravi s kartico preko online platforme Stripe. V kolikor bi želeli plačati z direktnim nakazilom na TRR, pošljite sporočilo na naš elektronski naslov.