Anamayin dogodek

Praznovanje poletnega solsticija

Praznovanje poletnega solsticija

Poletni solsticij (v torek, 21. junija) je najdaljši dan v letu, vrhunec manifestacije, ko s svetlobo in močjo sonca aktiviraš vse, kar si želiš vnesti v svoje življenje.

Beseda solsticij dobesedno pomeni ustavljanje ali mirovanje, zato je idealen čas za mirovanje in opazovanje, kje se nahajaš na tej točki (sredini leta). Predvsem pa, ko stojiš na tem pragu, je čas, da se resnično odločiš, kdo želiš biti in kaj želiš narediti v drugi polovici leta. Vse je odvisno od tebe.

Ko sonce doseže svoj vrh, je to velika prelomnica, ne le v koledarskem letu, ampak tudi v tvojem življenju, če se tako odločiš. Sonce je na vrhuncu, energije so najvišje, svetloba sije najmočneje in priložnost je največja; zato uporabi to navzven ekspanzivno poletno energijo, da se premakneš naprej, izkoristiš svetlobo in dobiš, kar želiš.

Navdih z nama poišči v naravi, ki nas obdaja, v polnem razcvetu, cvetenju in rasti. V torek, 21.6.2022 bomo navdih skupaj jemali tudi od sonca, ki izžareva moč in svetlobo ter življenje in neustrašno sije. Za odpiranje srca pa bo poskrbela tudi energija ognja in obredni kakav.

Dan polne sončne energije je dan, da proslavimo same sebe, proslavimo življenje, proslavimo obilje. To je dan, ko uporabimo lastno moč in moč sonca, da dodamo svetlobo, energijo in življenje vsem, kar želimo biti in vsemu, kar želimo imeti v svojem življenju.

Energija poletnega solsticija ti pomaga pogledati nazaj, praznovati, se učiti in sprostiti prvo polovico leta 2022. Od tu lahko stopiš skozi vrata v drugo polovico leta, pripravljen/a na spremembe. Srcu in duši daš vedeti, kdo želiš biti in kaj želiš ustvariti v drugi polovici leta 2022.

 

KAJ JE VKLJUČENO?

 • pitje obrednega kakava
 • zvočna meditacija
 • poseben ritual aktivacije in čiščenje čaker
 • spuščanje starega in začetek novega
 • druženje ob ognju

KJE? Brežice (točno lokacijo dobiš ob prijavi)

INVENSTICIJA? 21,00 eur

 

Prijavo si zagotoviš z izpolnjenim obrazcem in nakazilom na podatke, ki jih dobiš na mail ob prijavi.

Praznovanje poletnega solsticija

Torek, 21.6.2022, ob 18.30

Pridruži se na dogodku!

  Ime:


  Priimek:


  E-mail:  Posebne želje: