ANAMAYA

JOGANUAR

31- dnevni izziv

Joganuar je popolnoma nov 31-dnevni izziv, s katerim boš z nekaj minutami dnevno poskrbel/a zase in se z vsakim dnem počutila bolj samozavestno, močno, prisotno in ponosno nase.

Joganuar je 31-dnevni izziv, ki sem ga skreirala zate, da lahko poskrbiš, da v hitrem tempu vseeno najdeš nekaj minutk zase dnevno in svojemu telesu podariš nekaj čarobnih trenutkov. V izzivu te bom vodila skozi različne tehnike gibanja, meditacije, dihanja, s čemer boš aktivirala močnejši občutek zavedanja svojega telesa, uma in duše. Izziv in kratke vsakodnevne prakse ti bodo pomagale, da se ponovno povežeš s sabo, s svojo notranjostjo upočasniš in še bolj užiješ vsakdanji trenutek.

01.01. - 31.01.2023

Več o izzivu

Januar in začetek leta je popoln čas in priložnost, da se zopet posvetiš sebi in dovoliš delati spremembe, ki so nujne za rast. In spremembe so nujne pri vseh stvareh v življenju. Na joga podlagi in tudi izven nje. 

Postavi si novo namero in začni leto 2023 drugače. Nahrani svojo dušo z 31 različnimi praksami, ki ne bodo naredile tvoje telo bolj fleksibilno, tvojo držo bolj pokončno in dih globlji, temveč te bodo prav tako napolnile s samozavestjo, ponosom, motivacijo in močjo.

 

Si zraven? SEM

Invensticija: 31,00 eur (samo 1,00 eur/dan)

Kdaj? 01.01. – 31.01.2023

Kje? Program poteka na online platformi, kjer vsak dan dobiš novo prakso za lepši dan in vzpostavljanje nove rutine. Posnetki ti ostanejo za vedno, zato lahko izziv kadarkoli ponoviš.