Anamayin dogodek

Praznična joga za otroke in mini zvočna meditacija

Današnji otroci živijo v hitro razvijajočem se tempu življenja, s polno zasedenimi starši, pritiski, video igrami, trgovskimi centri in tekmovalnimi športi. Niti predstavljamo si ne kako stresno je vse za njih. Živahen tempo otroških življenj ima velike učinke na njihovo prirojeno radost.
Joga jim lahko pomaga pri vseh teh pritiskih. Ko se otrok nauči tehnik sproščanja, lahko vse življenjske izzive lažje in manj stresno predela. Joga v zgodnjem otroštvu s telesnimi položaji spodbuja pozitivno samopodobo in zavedanje telesa. Fizično povečuje gibljivost, moč, koordinacijo, hkrati pa se poveča njihova koncentracija, mirnost in sproščenost.
Decembrska praznična joga bo prav posebna. Skupaj bomo namreč okrasili smrečico in se obenem zabavali ob jogijskih asanah, dihalnih vajah, spoznavali spiritualna glasbila (zvončke, bobne, tibetanske sklede) in na njih s skupnimi močmi tudi zaigrali. Skupaj se bomo razgibali, predihali in peli, na koncu pa vsakega otroka čaka tudi prelepo praznično darilce. Praznična joga za otroke poteka v četrtek, 15.12.2022, ob 16h - 17h v Anamaya yoga studiu v Brežicah. Cena: 15 eur

Četrtek 15.12., ob 16h

Pridruži se na dogodku!