20.04.2022 - 22.04.2022

Brezplačni 3-dnevni izziv

Dihalni detox

ODKRIJ MOČ SVOJEGA DIHA

Poletje je pred vrati in verjetno tudi tebi socialna omrežja ponujajo takšne in drugačne programe za oblikovanje postave in detox telesa.
Ampak, a želiš izvedeti najboljši način za razstrupljanje? Ne, to ni post, niti stroga dieta, ni tek ali vsakodnevno potenje v fitnesu, to niso tablete proti zaviranju apetita ali čudežne kapsule.

A ti dam namig? Brezplačno je, je samodejno in to počneš prav zdaj.

Ja, to ni nič drugega kot DIHANJE. Letos je čas, da ignoriraš vse razstrupljevalne muhe in napredne programe, ter se vrneš k osnovi: k svojemu dihu.

Dihalne tehnike se že tisočletja uporabljajo za čiščenje telesa in uma in spoznavanje z globljo ravnjo samega sebe. Tudi če nisi ljubitelj duhovne strani dihanja, obstajajo trdi znanstveni dokazi, ki kažejo, da lahko pravilno dihanje med drugim zniža krvni tlak in deluje na sprostitev telesa.

 
 

Se želiš naučiti kaj je optimalen dih, pravilno dihati in uživati v prednostih, ki jih prinašajo dihalne tehnike, obenem pa svoje telo razstrupiti?

Pridruži se mi na brezplačnem dihalnem detoxu za popolno regeneracijo

in “čistilni servis” tvojega telesa.

Sreda, 20.4.2022

Zakaj je dihanje pomembno in kako preko diha do očiščenega telesa, boljše prebave, zdravih misli, oblikovanih trebušnih mišic in obilico energije?

Četrtek, 21.4.2022

8-minutna dihalna praksa, ki odstranjuje toksine iz telesa.

Petek, 22.4.2022

8-minutna dihalna praksa, ki osveži tvoje telo in ti povrne energijo.

SI PRIPRAVLJEN/A NA DIHALNI DETOX?

Prijavi se na Anamayin izziv