Anamayin dogodek

Delavnica za ženske

Delavnica za ženske: Razvajaj se in prebudi žensko energijo v sebi

Ženska energija je ena najlepših in najmočnejših na svetu. Je energija, ki zdravi, prebuja in širi ljubezen. A ženske mnogokrat pozabimo na to mogočno energijo, ki se skriva v nas. Zato te, draga Ženska vabim, da jo ponovno aktiviraš. Si pripravljena na razvajanje?

Skupaj z Anjo te vabiva na prav posebno 2-urno delavnico za razvajanje in prebujanje ženske energije. Namen delavnice je, da se za trenutek ustaviš, se povežeš s sabo, ter uživaš v prisotnosti lastne energije in se zopet vrneš vase. Ob prijetnem ustvarjanju masažnih ploščic, spoznavanju eteričnih olj in ob moči dotika, bomo pričarale čarobno vzdušje, za trenutek odmislile zunanji svet in se pocrkljale na nežen in ljubeč način. Si zraven?

Kako bo potekala delavnica in kaj dobim?

Vsaka udeleženka bo izdelala svojo masažno ploščico, v katero si bo po svoji izbiri dodala eterična olja, ki bodo najbolj podprla njeno telo. Kreativna delavnica bo potekala v butični skupinici, kjer se bomo skozi kratko meditacijo povezale z našo žensko energijo, okrepile stik s sabo, in spoznale moč našega vonja. Povezale se bomo z različnimi vonji, katera posebej podpirajo naše čakre, žensko energijo in nas sproščajo.

Po sami delavnici te čaka še ayurvedski čaj za pomiritev in prigrizek. 

KDAJ? V sredo, 8.3., ob 18h.
LOKACIJA? Anamaya yoga studio. 
CENA? Prispevek za 2-urno delavnico je 28,00 eur.
 
Midve se že zelo veseliva skupnega razvajanja in povezovanja.
Anja Z. & Anja S. <3
 
 

Sreda, 8.3., ob 18h

Število mest je omejeno, zato si svoje mesto čim prej rezerviraj!

    Ime:


    Priimek:


    E-mail:


    Plačilo:


    Posebne želje: