Anamayin dogodek

Ritual Rapé in moč amazonskih rastlin

V petek, 11.11.2022, ki predstavlja posebno močan dan za manifestacije in je energetsko posebno podprt dan, bomo v posebni družbi izvedli ritual Rape, ki izhaja iz Amazonije. Na ta poseben dan se bomo skupaj odprli na nove začetke, manifestirali in se očistili starega. Preko dihalnih vaj se bomo pripravili na poseben sveti ritual rapéja in spoznali moč amazonskih rastlin, potem pa se skupaj poglobili v prav posebno meditacijo, ki nam bo pomagala razjasniti nove vizije, cilje, okrepila našo notranjo moč in nas pripravila na poseben predpraznični čas.

Kaj je Rapé?

Rapé je posebno sveto šamansko “zdravilo”, ki ga že tisočletja uporabljajo šamani in plemena v Amazoniji. Rape je posebna mešanica zdravilnih amazonskih rastlin, ki je narejena po posebnem postopku. 

Za izvajanje rituala se uporablja fino zmlet prah, ki ga s posebno pihalko, imenovano tepi, pihnemo v vsako od nosnic. Pomembno je, da se pred obredom skupina poveže in si zaupa, ter se prepusti samemu procesu. 

Takoj po vpihu se ponavadi pojavi pekoči občutek, lahko tudi mravljinčenje, predvsem v predelu glave, čela in tretjega očesa. 

Pomembno je, da se k ritualu Rapé napotimo z namero in ga vedno izvedemo s spoštovanjem, v pravem okolju in v ritualni obliki. Ker gre za sveto medicino, ni priporočljivo, da se ga izvaja samo iz radovednosti, ali brez posebne namere. 

Rapé ritual podpira, čisti in nas pripravi ter odpre na druge rituale in meditacije, dviga vibracijo in nas vrača nazaj k sebi. S posebno energijo nas prizemlji in nas vrne v ta trenutek, umiri misli, poveča koncentracijo ter sprošča um in telo. 

Pozitivni učinki Rapéja?

 • osredišči in fokusira
 • krepi našo povezanost s svetom in vesoljem
 • odpira naše čakre in energijske kanale
 • pomaga očistiti negotovost in zmedo
 • spodbudi miselne procese očiščevanja
 • povezuje s kozmično energijo, energijo matere zemlje in vesoljem
 • razstruplja telo
 • odstranjuje odvečno sluz in toksine iz telesa
 • pomaga pri prehladih in težavah s sinusi
 • lajša glavobole in kronične migrene
 • pomaga pri alergijah na cvetni prah, živalske dlake itd.

Rapé ni psihedelična snov in ne povzroča vizij! Ob pravilni uporabi in pravi nameri pa lahko pomaga pri meditaciji, vizualizaciji in drugih energijskih praksah.

Za koga ritual ni primeren?

 • nosečnice
 • srčne bolnike

Priporočamo, da na obred pridete v udobnih oblačilih. Pred obredom je priporočljivo, da se vsaj 3 ure pred začetkom izogibate uživanju težke hrane (meso, sladkor, gluten), cigaret in alkohola za čim globljo in lepo izkušnjo. 

KJE? Brežice (točno lokacijo dobiš ob prijavi)

KDAJ? Petek, 11.11.2022, ob 18h

PRISPEVEK? 

Early bird cena za prijave do 6.11. = 35,00 eur

Redna cena za prijave po 6.11. = 39,00 eur 

Prijavo si zagotoviš s spodaj izpolnjenim obrazcem.

Število mest je omejeno. 

 

 

Delavnico vodi Carlos Merchan iz Kolumbije. 

Nekaj o Carlosu:

I’m Carlos Merchan from Colombia. I’ll be in Brežice on 11/11. I have been studying and searching for spiritual rituals in my country and around the world, and now I would like to share with you a bit of these deep and beautiful ritual called rape. Rape helps me to increase my spiritual energy and also to clean and detox my body. I’ve learnt this with real natives from tribes in South America and I’d like you to try this way to know your inner power.

Petek, 11.11.2022., ob 18h

Pridruži se na dogodku!

  Ime:


  Priimek:


  E-mail:


  Plačilo:


  Posebne želje: