Anamaya spletna učilnica

Danes se priporoča, da bi izvajali prav vse – od joga asan, meditacije, dihalnih vaj, joge obraza in še kaj. A ker vem da si tudi ti v pomanjkanju časa, so vsi naši programi zasnovani na način, ki ti omogoča, da čas zase z lahkoto vključiš v svoj urnik – takoj zjutraj, pred spanjem ali pa kar sredi dneva. Pridružite se mi v spletni učilnici, kjer lahko do online vadb dostopate kadarkoli in kjerkoli, sledite strukturiranim ritualom in date svoje misli na pašo.

10 – DNEVNI

DIHALNI IZZIV

Uporabi moč svojega diha in transformiraj svoje življenje. Okusi vse prednosti dihalnih tehnik (pranayame) in uporabi starodavno znanost, s katero bo tvoje telo zavibriralo. 

ONLINE PROGRAM

Temelji joge

Spoznaj osnove in prednosti joge, ter izboljšaj kvaliteto svojega življenja. 

ONLINE PROGRAM

Limfa Flow

Aktiviraj svoje limfne žleze in poskrbi za popolni detox svojega telesa, obraza in duše z dnevnimi rituali, praksami in joga vadbami.

Pretekli programi

ONLINE PROGRAM

Dihalni detox

Odkrij moč svojega diha in preko njega pozdravi svoje telo ter izboljšaj kvaliteto svojega življenja.

ELEMENT LESA 

Anamaya prenova

Izpusti stara čustva in frustracije skozi detox rituale, pomladno aktivacijo in preobrazbo tvojega telesa, misli in duše. 

31 – DNEVNI IZZIV

Anamaya Joganuar

31-dnevni izziv, s katerim boš z nekaj minutami dnevno poskrbel/a zase in se z vsakim dnem počutila bolj samozavestno, močno, prisotno in ponosno nase.

Si že kupila kakšen program?

PRIJAVI SE V SVOJ ONLINE RAČUN