ANAMAYA SPA

Prostor, kjer se čas za trenutek ustavi. Prostor, ki ga popolnoma posvetiš sedanjemu trenutku, ker se zaveš, da je to vse kar imaš.​

Prostor, kjer si tvoje misli odpočijejo, telo regenerira in obraz zasije.

Anamaya SPA je studio, kjer lahko izbiraš med petimi različnimi tretmaji, ki so izoblikovani na podlagi mojih znanj obrazne masaže, joge obraza, guasha tehnike, starodavnih ritualov, aroma touch tehnike in joge.

Izberi svoj način pomlajevanja in regeneracije, ter mi za svoj termin piši spodaj.​

Face lifting masaža

Za popolno sprostitev tvojih obraznih mišic in tvojih misli. Ob posebni obrazni masaži, se sprostijo tvoje obrazne mišice, tvoja glava se ohladi, in um popolnoma umiri. Limfa se aktivira, toksini zapustijo obraz, tvoja koža pa znova dobi sijaj. Podočnjaki izginejo, in obraz zažari. Popolna regeneracija in sprostitev na čustveni in fizični ravni. 

Face sculpting tretma

Face sculpting tretma omogoča globoko sprostitev, pomlajevanje, regeneracijo in aktivacijo. Je tretma, kjer se uporabljajo tehnike joge obraza, face lifting masaže in gua-she. Poskrbi za aktivacijo vseh obraznih mišic, glajenje in naravni lifting obraza, poleg tega pa telesu omogoča globoko in popolno sprostitev. 

Ritual za dušo in srce

Starodavni rituali, kadiljenje in moč kakava. Zadajanje namere ob krajši meditaciji, povezava s ceremonialnim kakavom in odpiranje srca. Popolna sprostitev telesa in duše ob nežni masaži obraza za popolno regeneracijo in sprostitev.

Aromatouch ritual

Tehnika nanašanja eteričnih olj za maksimalno podporo telesu. Ob prijetnih nežnih masažnih gibih in nanašanju 8 specifičnih eteričnih olj, poglobimo terapevtske učinke in vzpodbudimo njihovo maksimalno delovanje. Ritual vzpodbudi meridiane, energetske točke, prav tako pa pomaga ponovno vzpostaviti ravnovesje v telesu. 

SPA za dušo

Kombinacija vseh zgoraj opisanih tehnik in združitev vseh starodavnih znanj. Kadiljenje in čiščenje telesa, aktivacija skozi dih, odpiranje srca, sprejemanje in odstranjevanje blokad. Popolna sprostitev in pomlajevanje obenem. Za popolno prenovo in regeneracijo. 

Ob nakupu paketa 5-ih tretmajev, se upošteva 15% popust.

Rezervacija termina:

  Ime in priimek:


  Telefonska števila:


  E-mail:


  Vrsta tretmaja:


  Termin:


  Datum:


  Ostale želje:  Opomnik: Nisem kozmetičarka, zato tretmaji niso kozmetična storitev. Vsi tretmaji so tehnike sproščanja, ki telo, zdravje kože in mišic obravnavajo od znotraj navzven in ne obratno.