Anamaya Spa

Prostor, kjer se čas za trenutek ustavi. Prostor, ki ga popolnoma posvetiš sedanjemu trenutku, ker se zaveš, da je to vse kar imaš.

Prostor, kjer si tvoje misli odpočijejo, telo regenerira in obraz zasije.

Anamaya SPA je studio, kjer lahko izbiraš med petimi različnimi tretmaji, ki so izoblikovani na podlagi mojih znanj obrazne masaže, joge obraza, guasha tehnike, starodavnih ritualov, aroma touch tehnike in joge.

Izberi svoj način pomlajevanja in regeneracije.

Ob nakupu paketa 5-ih tretmajev dobiš personalizirane vaje za izvajanje doma za izboljšanje videza tvoje kože, bolj sproščenih obraznih mišic in boljše počutje. 
Ob nakupu paketa 5-ih tretmajev dobiš personalizirane vaje za izvajanje doma za izboljšanje videza tvoje kože, bolj sproščenih obraznih mišic in boljše počutje. 

Face lifting masaža

Za popolno sprostitev tvojih obraznih mišic in tvojih misli. Ob posebni obrazni masaži, se sprostijo tvoje obrazne mišice, tvoja glava se ohladi, in um popolnoma umiri. Limfa se aktivira, toksini zapustijo obraz, tvoja koža pa znova dobi sijaj. Podočnjaki izginejo, in obraz zažari. Popolna regeneracija in sprostitev na čustveni in fizični ravni. 

Face sculpting tretma

Face sculpting tretma omogoča globoko sprostitev, pomlajevanje, regeneracijo in aktivacijo. Je tretma, kjer se uporabljajo manualni masažni prijemi, akupresura, limfna dranaža, ki  poskrbijo za aktivacijo vseh obraznih mišic, glajenje in naravni lifting obraza, poleg tega pa izboljšujejo krvni pretok in prispevajo k regeneraciji kože. 

Poleg tega sculpting tretma vsebuje tudi bukalno tehiko oz. intraoralno masažo obraza, pri kateri masiramo mišice in tkiva v notranjosti ustne votline, prav tako pa se istočasno dogaja masaža na zunanjem delu obraza. Namen tehnike je predvsem sproščanje čeljustne kosti, prav tako ostalih obraznih mišic. 

Celostni obrazni tretma

Posebno oblikovan tretma, kjer se poslužujemo vseh tehnik masaže obraza (lifting, sculpting, gua-sha, bukalna tehnika), poleg tega pa se glede na želje izvedejo tudi vaje iz obrazne joge, ki mišice aktivirajo in prebudijo. Obrazne mišice z vadbo krepimo in polnimo, vaje se najprej izvedejo v leže položaju, po koncu masaže pa jih izvedemo še skupaj, da jih lahko vsakodnevno izvajate tudi doma.

Kombinacija obraznih vaj (kjer mišice krepimo) in masaže obraza (kjer mišice sproščamo) je najučinkovitejša pomlajevalna oblika, ki ne gladi samo obraznih gub, temveč obraz dviguje, krepi žleze, uravnoveša hormone in skrbi za boljše telesno počutje. Ob rednem izvajanju pa kombinacija vaj prinaša izjemne rezultate. 

Aromatouch ritual

Tehnika nanašanja eteričnih olj za maksimalno podporo telesu. Ob prijetnih nežnih masažnih gibih in nanašanju 8 specifičnih eteričnih olj, poglobimo terapevtske učinke in vzpodbudimo njihovo maksimalno delovanje.

Ritual vzpodbudi meridiane, energetske točke, prav tako pa pomaga ponovno vzpostaviti ravnovesje v telesu. 

Energetska masaža iz Amazonije s Carlosom

Energetsko sproščujoča masaža je globoko sproščujoča nega, ki revitalizira telo in spodbuja zdravljenje. Lajša napetosti, pomaga pri pretočnosti telesa, in pri sprostitvi blokad iz telesa. Tretma zdravi telo, um, duha, pomaga pri spodbujanju dobrega počutja in balansiranju čustev. 

K masaži lahko dodate posebno energetsko čiščenje, ki izvira iz starodavnih modrosti Amazonskega gozda, in prečisti vašo auro, stare energije in energetske blokade.

Cenik Masaž & Tretmajev

Face lifting masaža (60 minut)

45€

Face sculpting tretma (70 minut)

55€

Celostni obrazni tretma (90 minut)

70€

Aromatouch ritual (30 minut)

25€

Energetska masaža iz Amazonije (50 minut)

50€

Energetska masaža iz Amazonije s čiščenjem (70 minut)

77€

Rezerviraj termin za razvajanje

  Ime in priimek:


  Telefonska števila:


  E-mail:


  Vrsta tretmaja:


  Termin:


  Datum:


  Ostale želje:  Opomnik: Nisem kozmetičarka, zato tretmaji niso kozmetična storitev. Vsi tretmaji so tehnike sproščanja, ki telo, zdravje kože in mišic obravnavajo od znotraj navzven in ne obratno.