Starodavni Rituali

Z navdihom iz Amazonije

Obredi, rituali, druženja. Krog, kjer deliva znanja starodavnih ljudstev in svetih naravnih medicin, ki so jih uporabljala plemena Centralne in Južne Amerike. Najina posebnost je, da se ne osredotočava posebej samo na eno samo kulturo, temveč znanja združujeva, saj verjemeva, da smo na koncu vsi eno, samo znanje se predaja na drugačen način.

 Znanje pridobivava povsod po svetu, saj informacije rada pridobivava ne samo od različnih izobraževanj, temveč predvsem od ljudstev, ki z določenimi obredi tako rekoč živijo.

Obredni kakav, rapé, tobak in ostale svete medicine

Starodavne rituale organizirava na različnih lokacijah, z namenom, da te obred in izbrana medicina podpre, nam pomaga pri premagovanju življenjskih ovir (ki so nujna za našo rast) in nas še bolj poveže z esenco naše duše, naravo in ljubeznijo, ki je vedno prisotna v in okoli nas.

Glede na to, da so obredi s ceremonialnim kakavom vedno bolj zaželeni, in da ga uporablja vedno več ljudi, se nama zdi izjemno pomembno, da vemo od kod prihaja in na kakšen način je pridelan. 

Na ritualnih uporabljava kakav, ki prihaja iz Kolumbije

Kakav je najvišje kakovosti, saj sva po dolgem iskanju kvalitetnega, trajnostno pridelanega, in predvsem kar je nama pomembno – da je pridelan z ljubeznijo in s pravilnim procesom, brez izkoriščanja delovne sile (kar je v svetu kakava zelo pogosto), končno našla družino iz Kolumbije, ki živi na majhni farmi, kjer ima manjši nasad kakavovcev in kakav pridelujejo sami (mož in žena) od semena pa vse do konca procesa (čokolade in ceremonialni kakav)✨

Kakav je čisti criollo, najboljše vrste, pridelan na najbolj kakovosten način in je izvrsten.

Želiš biti obveščen/a o najinih ritualih in posebnih dogodkih?

Pridruži se najini Whastapp skupini, kjer deliva več info, če pa te zanima nakup kakava, nama piši na info@anamayayoga.si.