Spoznaj Anamayo in Anjo

Moje ime je Anja in od nekdaj rada raziskujem.

Svet, telo, sebe. Moja neskončna želja po raziskovanju sveta v najstniških letih, me je pri osemnajstih pripeljala do indijske družine v Angliji, pri katerih sem živela in delala kot au-pairka, ter z njihovo pomočjo odkrivala indijsko kulturo, svet joge in se spraševala kaj je pomen vseh manter, ki so jih skupaj prepevali v templju sredi Londona, medtem ko sem sama zavzeto poskušala ujeti vsaj kakšno besedo.
Moja radovednost me je seveda peljala po velikem delu sveta – od Amerike, Mehike, Peruja, Avstralije in seveda zelo pogostokrat tudi do Indije, kjer mi je njihova kultura prirastla k srcu, svet joge pa mi postal tako blizu, da sem se odločila še tretjič vrniti in narediti certifikat za učiteljico joge.
Izobraževala sem se v Sloveniji in v tujini, kar je razširilo moja jogijska obzorja in mi dovolilo, da na jogo danes gledam povsem drugače in se zavedam kako velik pomen nosi moja vloga predajanja znanja v studiu in izven studia. 
Anamaya je čas, ki ga preživimo, medtem ko se gibamo, dihamo – vse, s čimer ostajamo prisotni v trenutku. Pridružite se mi pri spoznavanju gibov, asan, dihalnih tehnik in ritualov, ki bodo odprli vašo zavest.

Opravljeni tečaji in izobraževanja