Anamaya Membership

ANAMAYA ONLINE MEMBERSHIP

Pozdravljen/a v tvojem joga domu.

Anamaya membership je mesto, kjer vas vsak teden vodim skozi prakse joge, starodavne rituale in dragoceno znanje, ki sem ga s predanostjo zbirala na različnih koncih sveta. V sklopu Anamaya membershipa vam želim odpreti vrata v globje razumevanje sebe, narave in igre elementov v našem telesu, glede na letni čas in obdobje našega življenja.

Skupaj razvijamo disciplino, in se učimo, da je skrb za naše telo, um in dušo potrebna vsak dan, saj noben rezultat ne pride čez noč, vendar je za dobro počutje in kvalitetno življenje potrebno delo in trud.  

RAZNOLIKE IN SVEŽE PRAKSE

Vsaka praksa je drugačna, z bogatim zaporednjem in skrbno izbrano tematiko, v njih pa prepletamo filozofijo joge, dodajamo dihalne tehnike, akupresurne točke in samomasažne tehnike, ter dnevno ustvarjamo ravnovesje med telesom, umom in dušo.

spoj TRADICIJE IN ZNANOSTI

Moj cilj je upoštevati starodavne nauke joge in tradicije, ter se obenem zgledovati po sodobni znanosti in znanje predajati na lahkoten in zabaven način, za lepši vsakdan in polnejše življenje, da boste lahko raziskovali in osebnostno rasli v svojem ritmu.

Joga

Celostne jogijske prakse, ki raztezajo in nahranijo vaše telo, ter osvežijo vaš um in dušo.

Dihalne tehnike

Skrbno izbrane dihalne tehnike (pranayama) za prečiščevanje in vitalizacijo tvojega telesa.

Meditacije

Meditacije, ki vas nežno vodijo skozi proces samoopazovanja in pomirjajo um.

Rituali za vsak dan

Kratke in sladke prakse ter rituali, ki dvignejo tvoje razpoloženje in umirijo tvoje misli, tudi takrat, ko imaš samo nekaj minut.

Osnove joge in filozofija

Obrazložitev nekaterih jogisjkih položajev in filozofija joge na kratko, pojasnjena na razumljiv način za globlje razumevanje joge in tebe. 

Posebna predavanja

Zakladnica znanja, kjer ti gostujoče predavateljice predajo prav posebno znanje, s katerim lahko še bolj celostno poskrbiš zase in svoje telo.

Pridruži se Anamaya Membershipu

in ODKLENI SVET jogijskih praks in ritualov