ONLINE PROGRAM

Anamaya Prenova

RESET, PREMIK, RESTART

28.02.2022 - 04.05.2022

Pomlad je čas, ko smo po tradicionalni kitajski medicini v elementu lesa, ko je potrebno telo okrepiti, organizem prečistiti in telo aktivirati. Zato te vabim, da s starodavnimi jogijskimi tehnikami vzpostaviš nove temelje, pozabiš na spomladansko utrujenost in zaživiš in energično vstopiš v pomladne mesece, polna svežina in z novimi cilji.

Cena programa:

120€ ali 3x45€

Več o programu

A si že slišala za popolno prenovo telesa, kjer ne prečistiš samo svojih organov, odvržeš stara čustva, temveč aktiviraš celotno telo, ter sveža in polna samozavesti postaviš nove cilje? S tabo želim deliti program, ki je CELOSTEN in zajema znanja, starodavne tehnike in rituale, ki jih po celem svetu nabiram od različnih učiteljev. Vse skupaj združujem v celosten pristop, ki ti bo pomagal, da boš z nekaj minutami dnevno opazila velike spremembe v razpoloženju, počutju in telesu.

Kaj lahko pričakujem?

Tvoje telo bo pomlajeno, notranji organi razstrupljeni, hormoni uravnovešeni, koža sijoča, odvečne maščobe in celulit pa stopljeni. Ker vem, da si v stiski s časom, sem ti pripravila kratke in celostne rituale, s katerimi čisto noben del telesa ne bo zapostavljen, tebi pa izvajanje ne bo vzelo več kot 10 minut časa dnevno. A si z mano? S programom “Anamaya prenova” začnemo 28.2.2022 in se naslednjih 66 dni fokusiramo na reset, premik in restart.

Potek Programa

Modul 1: Reset & Detox

22 dni in 6 različnih praks, s katerimi resetiraš telo in očistiš organizem

Modul 2: Premik & Aktivacija

22 dni in 6 različnih vadb za popolno aktivacijo celega telesa in večjo gibljivost

Modul 3: Restart & Prenova

Zadnjih 22 dni in popolna prenova telesa in postavljanje novih ciljev

LIVE KLASI: JOGA, DIHALNE PRAKSE & RITUALI

PREDPOSNETI VEČERNI IN JUTRANJI JOGA RITUAL

MEDITACIJA ZA DETOX MISLI IN TELESA

PDF KNJIŽICA IN KOLEDARČEK

ZASEBNA FACEBOOK SKUPINA

Posebna Early Bird Cena

VELJA LE DO 20.2.2022

Za vse, ki se na online program prijavite pred 20.2.2022, velja posebna early bird cena. Po tem datumu ce cena programa zviša na 120€ oziroma 3 obroke po 45€. Nakup programa se opravi s kartico preko online platforme Stripe. V kolikor bi želeli plačati z direktnim nakazilom na TRR, pošljite sporočilo na naš elektronski naslov.

Si želiš doseči naslednje cilje?

Potem je ta program kot nalašč zate

Kaj vse prejmeš v programu:

Prijavite se na program

IN NE ZAMUDITE EARLY BIRD CENE!

Za vse, ki se na online program prijavite pred 20.2.2021, velja posebna early bird cena. Po tem datumu ce cena programa zviša na 120€ oziroma 3 obroke po 45€. Nakup programa se opravi s kartico preko online platforme Stripe. V kolikor bi želeli plačati z direktnim nakazilom na TRR, pošljite sporočilo na naš elektronski naslov.