10-DNEVNI

DIHALNI IZZIV

A se zavedaš kako pomemben je tvoj dih? Če bi vedel/a koliko koristi ti prinese tvoj dih, bi se mu zagotovo posvetil/a 100%. Torej, kako in koliko dihaš namreč vpliva na VSE. Res čisto vse. Na celotno počutje tvojega telesa.

Dih je tabletka za vse. Pa še čisto brezplačna. Zakaj bi posegal/a po tisočih dodatkih, ki ti jih ponuja trg, ko pa lahko uporabiš vse, kar je znotraj tebe in transformiraš svoje življenje?

od 1.2.2023

Več o izzivu

A si želiš:

Potem te vabim, da tokrat okusiš, preizkusiš tvoj dih in se naučiš različnih dihalnih tehnik, ki bodo tvojemu telesu vrnile, kar že dolgo iščeš.

Dihalni izziv

Pranayama je ena izmed mojih najljubših oblik, kako poskrbeti za naše telo – naš tempelj. In ko sem odkrivala vsa znanja pranayame, sem bila tudi sama fascinirana, kako vsemogočen je naš dih. Zato ti polagam na srce – če želiš v življenju karkoli izboljšati ali na čemer koli več narediti – naj bo to tvoje dihanje. Tvoje telo, celice, organi ti bodo hvaležni, ti pa boš navdušen/a na svojim predihanim življenjem.

ZA KOGA JE IZZIV?

Dihalni izziv je namenjen prav vsem. Tudi začetnikom ali tistim, ki bi želeli svoj dih in dihalne tehnike bolje spoznati. In tudi vsem tistim, ki dihalne vaje že obvladate, in bi jih želeli le malce ponoviti in izboljšati počutje. Namenjen je vsem tistim, ki s pomanjkanjem časa nimajo problem, pa tudi tistim, ki vedno lovijo zadnje minute, zaradi prenatrpanega urnika

KDAJ SE ZAČNE IN KAKO DOLGO TRAJA?

Izziv bo v spletni platformi na voljo od 1.2.2023, ti pa ga lahko začneš, ponoviš ali izvedeš KADARKOLI si zaželiš.

KAJ POTREBUJEM?

KAJ PREJMEM V IZZIVU?

KOLIKO MORAM ODŠTETI ZA IZZIV?

Cena izziva je 33,00 eur, posnetki in gradivo pa ti ostanejo za vedno.

A si za da zadihaš z mano?